arrow_drop_up arrow_drop_down
Tuinkast van Massaranduba hout

Tuinkast van Massaranduba hout

Een echte eyecatcher in de tuin is onze tuinkast van Massaranduba hout. Het roodbruine hout heeft een warme uitstraling en geeft zo ook een grauwe stadstuin meteen wat meer kleur. Deze hardhouten tuinkast komt daarnaast erg goed tot zijn recht in een Japanse tuin of moderne tuin en combineert schitterend in alle seizoenen waaronder de herfst.


Massaranduba is een klassieke, tropische houtsoort, die al sinds eeuwen in Nederland gebruikt wordt. De traditionele Nederlandstalige naam is Paardenvleeshout. Versgekapt heeft het een vleeskleurig uiterlijk, maar het donkert na en krijgt dan een rode tot roodbruine kleur. Het hout is heel sterk, maar goed te bewerken en mooi af te werken.

Productbeschrijving Massaranduba Tuinkast

Tuinkast van Massaranduba hout

De Massaranduba Tuinkast is in diverse maten te bestellen. De unieke kleuren zorgen voor een rustieke, chique sfeer in uw tuin. De opberger wordt standaard geleverd met ons innovatieve schuifdeursysteem waardoor je geen enkele ruimte verliest. Je hoeft geen rekening te houden met openslaande deuren en kunt dus gewoon plantenbakken, potten of een tuinset kwijt. We leveren de tuinkast in overleg op maat of de volgende standaard maten:


Diepte x Breedte x Hoogte in cm

  • 70-90-110 x 205 cm
  • 70-90-110 x 290 cm
  • 70-90-110 x 375 cm
Tuinkast van Massaranduba hout

Dakbedekking

De volgende materialen zijn beschikbaar als dakbedekking voor een goed afgesloten, waterdichte tuinkast:

  • Bituum
  • Staal/Zink
  • Dakpannen
  • Western red cedar shingles

Contact

In overleg is alles mogelijk. Zo kunnen we stellingen in de tuinkast bouwen om meerdere niveau’s te creëren. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut. Het is ook mogelijk een houtopslag aan de kast te bouwen. Om al jouw spullen veilig op te bergen achter de schuifdeuren, kunnen wij er ook een slot in verwerken. Bekijk wat we voor jouw tuin kunnen doen. Neem contact met ons op.