Al onze houten tuinkasten

Strak design met luxe hout zorgen voor een chique toevoeging aan jouw tuin

Al onze houten tuinkasten

Al onze houten tuinkasten

Als je veel in de tuin, op jouw dakterras of balkon zit, dan is er niets zo heerlijk dan het er mooi en opgeruimd bijligt. Met onze unieke hardhouten tuinkast kies je voor hoogstaande kwaliteit, een luxe uitstraling en een altijd opgeruimde buitenruimte. Rommel in de vorm van tuingereedschap, lege bloempotten, barbecue-accessoires en de tuinslang wordt keurig opgeborgen achter de schuifdeuren van onze tuinkasten.


We hebben verschillende houtsoorten waar je uit kunt kiezen en alle opbergkasten worden op maat gemaakt. Strak design met luxe hout zorgen voor een chique toevoeging aan jouw tuin. Uiteraard zijn de kasten waterdicht en kunnen ze worden voorzien van een stevig slot, zodat alles droog en veilig uit het zicht ligt.

Hardhouten tuinkasten in diverse houtsoorten

  • Voor een luxe en robuuste kast kies je voor onze tuinkasten. We werken met zeer stevige houtsoorten die het buiten uitstekend doen.
  • Een meer bekende houtsoort, die geroemd wordt om zijn duurzame eigenschappen is Cedrino hardhout. Wij bieden dan ook op maat gemaakte hardhouten tuinkasten. Deze houtsoort geeft de tuin een stoere uitstraling.
  • In de meer kleurrijke, Japanse of klassieke tuin misstaat de helderrode gloed van onze Padouk tuinkasten niet. In combinatie met een van onze daken naar keuze, creëer je precies de stijl die je zoekt.
  • De Noord Europees Vuren Tuinkast is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. De tuinkast kan een breedte van bijna 4 meter worden waardoor je hem ook als afscheiding met de buren kunt gebruiken. Mocht langer nodig zijn dan worden ze gekoppeld.

Ik heb interesse!

Klik op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.


Klant recensies

“We zullen jullie zeker aanraden!”

"Wir danken Herrn Hartholt für seinen großen Einsatz und hoffen, dass Sie gestern gut nach Hause gekommen sind. Frau Göckemeyer, wir empfehlen hiermit Herrn Hartholt für Projekte dieser Art."

Gunter Sehy
“We zijn blij met de tuinkast!”
"We wilden even laten weten dat we erg blij zijn met de tuinkast. Als het straks weer mooier weer wordt zullen we nog extra foto sturen hoe de Hardhouten Tuinkast geworden is."
Fam. van Leeuwen, Berkel en Rodenrijs
houtopslag hardhoutentuinkast

Houten tuinkasten: uniek en stijlvol

Onze Hardhouten Tuinkasten zijn uniek in hun soort. Voornamelijk het innovatieve schuifdeursysteem maakt ze geschikt voor iedere tuin waarin je zoekt naar oplossingen voor meer ruimte. Dit kan een leuke stadstuin zijn, maar ook een dakterras. De houten tuinkasten worden op maat gemaakt en ook het interieur is exact naar jouw wens. Zo is het mogelijk om er een houthok in te verwerken, vakstellingen om de ruimte optimaal te benutten of de inrichting juist kaal te houden, zodat er grote spullen in opgeslagen kunnen worden zoals een barbecue, kliko of zelfs fietsen.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.