Opbergkast voor tuinkussens

Opbergkast voor tuinkussens

Speciaal voor tuinkussens hebben wij een opbergkast ontwikkeld met een op maat gemaakt interieur. Het is een smalle tuinkast. In tegenstelling tot onze andere tuinkasten is hij daarom niet voorzien van ons unieke schuifdeursysteem. Binnenin vind je vier horizontale schappen voor tuinkussens en blijft er ook nog ruimte over voor andere tuinspullen. Aan de rechterkant bevindt zich nog een verticale opbergplek. Hier kun je ligkussens, een bezem of hark heel eenvoudig staand in kwijt.

Afmetingen opbergkast voor tuinkussens

Opbergkast voor tuinkussens
De afmeting van de tuinkast voor tuinkussens is uitermate geschikt voor een stadstuin, een dakterras of ruim balkon. Door alle rondslingerende tuinspullen in de kast op te bergen ziet jouw tuin er altijd netjes uit. Nog een groot voordeel: je hoeft de tuinkussens niet langer ieder dag naar binnen slepen om ze een zomer lang op een onhandige plek in jouw woonkamer te hebben liggen.
hardhoutentuinkast hout

Waterdichte dakbedekking

Opbergkast voor tuinkussens
Uiteraard heeft de tuinkast een waterdichte dakbedekking. Het hout wordt wanneer gewenst behandeld met UCoat om algen, mossen en schimmels tegen te gaan. De tuinkast kan in alle gewenste houtsoorten die wij leveren gemaakt worden en wanneer noodzakelijk realiseren we een mooie vlonder waar hij op kan staan. Op die manier vermijden we vocht in de kast zoveel mogelijk en gaat de opbergkast nog jaren mee. Net als jouw tuinkussens overigens.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.