Cumaru Tuinkast De Padoek Tuinkast

De Padouk Tuinkast

De Padouk Tuinkast is een hardhouten tuinkast met een natuurlijke paarsbruine kleur. Padouk hout staat er om bekend dat het een harde en zeer duurzame,stabiele houtsoort is.  Op redelijk korte termijn verkleurt Padouk naar een vale paarsbruine kleur waarna op langere termijn een zwart bruine kleur ontstaat.

Productbeschrijving Padouk Tuinkast.

De Padoek Tuinkast

De Padouk Tuinkast wordt standaard geleverd met een schuifdeursysteem. De schuifdeuren bestaan uit, op maat gemaakte, gegalvaniseerde stalen frames die afgemonteerd worden met Padouk planken. Padouk (of Padoek) is een Afrikaanse houtsoort met een natuurlijke duurzaamheidsklasse van 1. Dit wil zeggen dat de tuinkast jarenlang mee kan. Net als onze andere opbergkasten kunt u deze Padouk Tuinkast op maat bestellen. Daarnaast hebben we een aantal standaard mogelijkheden.

Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm

  • 110 x 205 x 200/210 cm
  • 110 x 290 x 200/210 cm
  • 110 x 375 x 200/210 cm
  • MAATWERK OP AANVRAAG !!
dakbedekking De Padoek Tuinkast

Dakbedekking

De mogelijkheden van de dakbedekking voor een Padouk Tuinkast hebben we voor u onderstaand uiteengezet,

  • Voor een lessenaarsdak is Plastisol zeer geschikt. Verkrijgbaar in vele RAL kleuren waaronder 9006 Zinkkleur , 7016 Antracietkleur of 7021 Zwart.
  • Voor op platte daken verwerken wij EPDM.
De Padoek Tuinkast interieur

Kies het interieur

Afhankelijk van de spullen die je kwijt wilt in de kast bieden wij verschillende mogelijkheden voor het interieur van de tuinkast. Zo kan hij voorzien worden van een breedvakstelling. Dat zorgt voor meerdere niveau’s in de tuinkast en zo ontstaat er ruimte die optimaal benut kan worden. Ter beveiliging kunnen we de tuinkast van een slot voorzien.

Contact

Wil je meer weten over onze Padouk Tuinkast? Neem gerust eens contact met ons op.