Douglas houten Tuinkast

De Douglas Houten Tuinkast

De Douglas Tuinkast is een Tuinkast gemaakt van hout afkomstig van de Douglasspar. Douglas heeft een neutrale kleur en past met een natuurlijke uitstraling vrijwel in iedere tuin. Het kernhout van Douglas is roze-bruin. De houtsoort heeft een duurzaamheidsklasse van 3-4. Het Douglas wat wij verwerken komt uit Nederland-Belgie-Duitsland. Dit noemen we Inlands Douglas. Zonder behandeling, vervagen de kleuren in relatief korte tijd naar grijs.

Productbeschrijving Douglas Tuinkast

Gebrek aan ruimte? Onze tuinkasten worden standaard geleverd met een praktisch schuifdeursysteem. Het grote voordeel van een schuifdeursysteem is dat de deuren geen ruimte vragen bij opening zoals een openslaande deur dat wel doet. Hierdoor kun je de Tuinkast in een steegje op een klein balkon of in een loze ruimte in de tuin plaatsen.

Net als onze andere opbergkasten kun je deze Douglas kast op maat bestellen. Daarnaast hebben we een aantal standaard mogelijkheden.

Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm

  • 110 x 205 x 200/210 cm
  • 110 x 290 x 200/210 cm
  • 110 x 375 x 200/210 cm
  • MAATWERK OP AANVRAAG !!
dakbedekking

Dakbedekking

De keuze van de dakbedekking is van invloed op de uitstraling van de tuinkast. Onderstaand een overzicht van materialen die goed bij douglashout passen.

  • Voor een lessenaarsdak is plastisol uitermate geschikt. Plastisol in een RAL 7016 (antraciet) of RAL 7021 (zwart) passen erg mooi bij Douglashout.
  • Plat dak van Multy EPDM
Douglas

Kies het interieur

Afhankelijk van de spullen die je kwijt wilt in de kast bieden wij verschillende mogelijkheden voor het interieur van de tuinkast. Zo kan hij voorzien worden van een breedvakstelling. Dat zorgt voor meerdere niveau’s in de tuinkast en zo ontstaat er ruimte die optimaal benut kan worden. Ter beveiliging kunnen we de tuinkast van een slot voorzien.

Contact

Wil je meer weten over onze Douglas tuinkast? Neem dan gerust eens contact met ons op.