Over Hardhoutentuinkast

Over Hardhoutentuinkast

Over Hardhoutentuinkast
Onze unieke hardhouten tuinkasten zijn ideaal voor jouw stadstuin. Door een tuinkast te plaatsen creëer je diepte, wat jouw tuin optisch groter maakt. Het tropisch hardhout geeft de tuin direct een luxe look. De 4 verschillende houtsoorten hebben ieder hun eigen charme. Ga voor het mooie egale Cedrinho hout voor een echte blikvanger of hou het neutraal met geïmpregneerd Vurenhout. Daarnaast bieden de bergruimtes meer dan genoeg opbergplek om al jouw rondslingerende tuinspullen in op te slaan.
Over Hardhoutentuinkast

Haal kwaliteit en vakmanschap in huis

Hardhoutentuinkast.nl werd in 2013 opgericht door Bob Hartholt en maakt onderdeel uit van Hartholt Woodworks. De houtproducent maakt hoogwaardige producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Het duurzame hout is bestand tegen alle weersinvloeden, waterdicht en volledig onderhouds-vrij. Eventueel worden de kasten geleverd met een stevig slot. Zo weet je zeker dat jouw producten veilig en droog staan.
Over Hardhoutentuinkast

Maatwerk dat aansluit bij jouw wensen

De hardhouten tuinkasten combineren functionaliteit met design. Door hun handige indeling maken ze optimaal gebruik van de ruimte. Zo zijn de kasten voorzien van een schuifdeursysteem. Ideaal voor kleine ruimtes, want u heeft nooit meer last van openslaande deuren. Gebruik de opslagruimte om barbecue, kliko’s of zelfs fietsen in op te slaan. Elke kast is maatwerk. Je bepaalt zelf de indeling, soort hout en afmetingen. Kies bijvoorbeeld voor schappen als je vooral spullen zoals tuinkussens op wilt bergen of voor een ophangsysteem als je een plek nodig hebt voor jouw tuingereedschap. De hardhouten tuinkasten worden geleverd met een lessenaarsdak (Plastisol) of plat dak (EPDM). Zo kun je ze helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Ik heb interesse!

Klik op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.
Over Hardhoutentuinkast

Hardhouten tuinkasten zijn gemaakt van duurzame producten

De opslagruimtes van hardhoutentuinkast.nl geven jouw tuin een natuurlijke en chique uitstraling. Het zijn kwaliteitsproducten die worden vervaardigd met respect voor de natuur. Alle 4 de houtsoorten zijn FSC-gecertificeerd en worden milieuvriendelijk geproduceerd. Het resthout wordt niet weggegooid, maar verwerkt tot nieuwe producten. Zo weet je zeker dat je een op-en-top eerlijk product in huis haalt.
Over Hardhoutentuinkast

Rust in de tuin

Of je nou klaar bent met rondslingerend speelgoed of extra opslagruimte zoekt voor jouw grasmaaier: de tuinkasten van hardhoutentuinkast.nl zijn de perfecte combinatie van slimme opbergruimte met een rustiek design. Bekijk het volledige aanbod of neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Onze unieke tuinkasten onderscheiden zich door:

  • We bouwen Duurzame Producten van verantwoord gekapt FSC (hard)hout.
  • We zijn Uniek in Nederland, met onze expertise en producten kunnen we u een uniek product aanbieden.
  • Onze producten zijn van Hoogwaardige Kwaliteit, niets wordt door ons aan het toeval over gelaten!

Enkele klant recensies

We zijn blij met de tuinkast!

"We wilden even laten weten dat we erg blij zijn met de tuinkast. Als het straks weer mooier weer wordt zullen we nog extra foto sturen hoe de Hardhouten Tuinkast geworden is."Fam. van Leeuwen, Berkel en Rodenrijs
We hebben zeer vakkundig advies gekregen!

Wij hebben een combi kast laten maken, en zijn daar heel erg blij mee. We zijn goed geholpen met de samenstelling, welke materialen etc. Zeer vakkundig advies gekregen. Het wordt precies zoals op de site en zeer mooi afgewerkt. Alles in een dag gemonteerd. Niet goedkoop, maar zeker de mooiste opbergmogelijkheid in je tuin!

Fam. Veldink-Stokman

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.