De Cedrinho hardhouten tuinkast

De Cedrinho hardhouten tuinkast

De Cedrinho Tuinkast is een hardhouten tuinkast met een mooie licht/donkerbruine kleur. FSC Cedrinho hout staat bekend om een opvallend fijn vlampatroon wat zorgt voor een mooie tekening in het hout. Cedrinho wordt veel gebruikt voor gevelbekleding, tuinafscheidingen en diverse andere buitentoepassingen. Zonder behandeling, vervagen de kleuren binnen korte tijd naar grijs.

Productbeschrijving Cedrinho tuinkast

De Cedrinho hardhouten tuinkast

Onze tuinkasten worden standaard geleverd met een schuifdeursysteem. Deze bestaan uit stalen frames die afgemonteerd worden met planken. Cedrinho is een hardhoutsoort met een natuurlijke duurzaamheid. Dit wil zeggen dat je tuinkast jarenlang meekan. Net als onze andere opbergkasten kun je deze Cedrinho kast op maat bestellen. Daarnaast hebben we een aantal standaard mogelijkheden.


Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm

110 x 205 x 200/210 cm

110 x 290 x 200/210 cm

110 x 375 x 200/210 cm

MAATWERK OP AANVRAAG !

Ik heb interesse!

Klik op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.
hardhoutentuinkast hout

Dakbedekking

De Cedrinho hardhouten tuinkast

De keuze van dakbedekking heeft grote invloed op de uitstraling van de kast in jouw tuin. We hebben alvast wat materialen gekozen die goed bij cedrinho passen.


  • Voor een lessenaarsdak is Plastisol zeer geschikt. Verkrijgbaar in vele RAL-kleuren waaronder 9006 Zinkkleur , 7016 Antracietkleur of 7021 Zwart.
  • Voor op platte daken verwerken wij EPDM.
De Cedrinho hardhouten tuinkast

Kies het interieur

Afhankelijk van de spullen die je kwijt wilt in de kast bieden wij verschillende mogelijkheden voor het interieur van de tuinkast. Zo kan hij voorzien worden van een breedvakstelling. Dat zorgt voor meerdere niveau’s in de tuinkast en zo ontstaat er ruimte die optimaal benut kan worden. Ter beveiliging kunnen we de tuinkast van een slot voorzien.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.