arrow_drop_up arrow_drop_down
GEIMPREGNEERD VUREN TUINKAST COMBI

Vurenhouten opbergkast tuin

Schitterend in iedere buitenruimte is onze vurenhouten opbergkast voor in de tuin. Deze tuinkast van Noord Europees Vuren is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Het unieke design met de innovatieve schuifdeuren zorgt ervoor dat je alle tuinspullen kunt opbergen wanneer je geen schuur hebt of te weinig ruimte voor een tuinhuis. In onze tuinkasten passen evenveel artikelen en toch neemt hij veel minder ruimte in.


Geniet van een altijd opgeruimde stadstuin of dakterras. Zet kliko’s, fietsen, speelgoed, tuinspullen en nog veel meer achter de schuifdeuren. Omdat je geen rekening hoeft te houden met opslaande deuren kunnen perkjes, een tuinset of meerdere bloempotten gewoon voor de kast worden geplaatst. Wanneer je de tuinkast gebruikt als afscheiding met de buren, zoals op de afbeelding hieronder, zorg je helemaal voor een optimale benutting van jouw buitenruimte.

Productbeschrijving Vurenhouten opbergkast

GEIMPREGNEERD VUREN TUINKAST

We kunnen de opbergkast op maat leveren waardoor er bijvoorbeeld een tuinafscheiding gebouwd wordt. In sommigen gevallen betekent dit, dat we meerdere tuinkasten met elkaar verbinden. Alle tuinkasten zijn voorzien van schuifdeuren voor optimaal ruimtebehoud in de tuin. Daarnaast is de vurenhouten kast in diverse standaardmaten te bestellen. Namelijk:


Diepte x Breedte x Hoogte in cm


  • 70-90-110 x 205 cm
  • 70-90-110 x 290 cm
  • 70-90-110 x 375 cm
GEIMPREGNEERD VUREN TUINKAST DAKBEDEKKING

Dakbedekking

Op een mooie opbergkast wil je ook een waterdichte dakbedekking die optimaal past bij de sfeer die je wilt neerzetten. We maken aflopende daken en weggewerkte daken. De volgende materialen zijn hiervoor beschikbaar:

  • Zink/aluminiumplaat Tata Prisma Colour coat met diverse kleurcoatingen. Ral 9005-9006-9010-7016
  • Bituum
  • Dakpannen
  • Plat dak van Multy EPDM
  • Western Red Cedar Shingles
GEIMPREGNEERD VUREN TUINKAST GRACHTENGROEN

Optimaal in gebruik

Optimaal in gebruik

Iedere opbergkast van vurenhout kan op maat worden ingericht. Door met een breedvakstelling te werken, creëren we meerdere niveau’s waarop je alle jouw potten, pannen en verfblikken kwijt kunt. De planken kunnen per vijf centimeter omhoog worden gezet en met meerdere vlakken over de breedte van de kast richt jij de tuinkast zo optimaal mogelijk in. Om het vurenhout te beschermen kunnen we het hout behandelen met NCoat, dit werkt mos-, alg- en schimmelwerend.

Contact

Berg al jouw spullen droog en ook veilig op. We kunnen de tuinkast voorzien van ingebouwde sloten. Wil je meer weten over onze vurenhouten opbergkast voor in de tuin? Contact opnemen mag altijd vrijblijvend.