Geïmpregneerde Vurenhouten opbergkast

De Geïmpregneerde Vurenhouten opbergkast 

Schitterend in iedere buitenruimte is onze Geïmpregneerde Vurenhouten opbergkast voor in de tuin. Deze tuinkast is gemaakt van Noord-Europees Geïmpregneerd Vurenhout. Het unieke design met de innovatieve schuifdeuren zorgt ervoor dat je alle tuinspullen kunt opbergen wanneer je geen schuur hebt of te weinig ruimte voor een tuinhuis. In onze tuinkasten passen evenveel artikelen en toch neemt hij veel minder ruimte in.


Geniet van een altijd opgeruimde stadstuin of dakterras. Zet kliko’s, fietsen, speelgoed, tuinspullen en nog veel meer achter de schuifdeuren. Omdat je geen rekening hoeft te houden met opslaande deuren kunnen perkjes, een tuinset of meerdere bloempotten gewoon voor de kast worden geplaatst. Wanneer je de tuinkast gebruikt als erfafscheiding met de buren zorg je helemaal voor een optimale benutting van jouw buitenruimte.

Tuinkast op maat

Berg al jouw spullen droog en ook veilig op. We kunnen de tuinkast voorzien van ingebouwde sloten. Zien wat er allemaal mogelijk is? Klik op de knop hieronder om naar de configurator te gaan.

Productbeschrijving Vurenhouten opbergkast

Geïmpregneerde Vurenhouten opbergkast

We kunnen de opbergkast op maat maken en leveren, waardoor de opbergkast bijvoorbeeld als een tuinafscheiding kan dienen. In sommigen gevallen betekent dit, dat we meerdere tuinkasten met elkaar verbinden als de tuinafscheiding langer dan 375 cm moet zijn. Alle tuinkasten zijn voorzien van schuifdeuren voor optimaal ruimtebehoud in de tuin. Daarnaast is de vurenhouten opbergkast in diverse standaardmaten te bestellen. Namelijk:


Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm


  • 110 x 205 x 200/210 cm
  • 110 x 290 x 200/210 cm
  • 110 x 375 x 200/210 cm
  • MAATWERK OP AANVRAAG !
hardhoutentuinkast hout

Dakbedekking

Geïmpregneerde Vurenhouten opbergkast

Op een mooie opbergkast wil je ook een waterdichte dakbedekking die optimaal past bij de sfeer die je wilt neerzetten. We maken lessenaarsdaken en platte daken. De volgende materialen zijn hiervoor beschikbaar:

  • Plastisol in diverse RAL-kleuren ( 7016-7021-9006 etc.)  voor de lessenaarsdaken.
  • Multy EPDM voor een plat dak.
Geïmpregneerde Vurenhouten opbergkast

Optimaal in gebruik

Iedere opbergkast van vurenhout kan op maat worden ingericht. Door met een breedvakstelling te werken, creëren we meerdere niveaus/ planken waarop je al jouw potten, pannen en verfblikken kwijt kunt. De planken kunnen per vijf centimeter omhoog worden gezet en met meerdere niveaus over de breedte van de kast richt jij de tuinkast zo optimaal mogelijk in. 

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.