Hardhouten tuinkast

Hardhouten Tuinkast

Onze hardhouten tuinkast is een tuinkast met een chique, moderne uitstraling. De kast met schuifdeuren bespaart flinke ruimte in de tuin. Niet alleen hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren, door ons interieur naar keuze, passen alle spullen die je kwijt wilt in de kast. Zo geniet je optimaal van jouw heerlijk opgeruimde tuin of balkon.

Hardhout

Hardhouten tuinkast
Hardhout is een duurzame houtsoort die goed bestand is tegen het Nederlandse klimaat. Mede door die duurzaamheid is hardhout uitermate geschikte voor het maken van onze tuinkast. De hardhoutsoorten die wij verwerken hebben een minimale duurzaamheidsklasse 2. Het hout heeft een luxe en modern karakter en past daardoor in iedere tuin en op alle balkons en dakterrassen.
Dit is er mogelijk met een hardhouten tuinkast op maat

Afmeting tuinkast

Wij maken tuinkasten op maat. Dit is mogelijk tot een breedte van 375 centimeter en een diepte van 110 centimeter. Wil je de kast niet alleen als opbergruimte gebruiken, maar ook als afscheiding van jouw tuin, dan kunnen we twee of drie tuinkasten met elkaar verbinden voor de gewenste lengte.


Voor veel tuinen en balkons creëren we ook de gewenste extra ruimte met een aantal standaard maten:


Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm

  • 110 x 205 x 200/210 cm
  • 110 x 290 x 200/210 cm
  • 110 x 375 x 200/210 cm
  • MAATWERK OP AANVRAAG !

Een opgeruimde tuin

Een Tuinkast brengt orde in jouw tuin. Wanneer alles achter de schuifdeuren van jouw tuinkast is opgeborgen lig je een stuk rustiger op jouw ligstoel en organiseer je ontspannen een borreltje met vrienden. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen doen.
hardhoutentuinkast hout

Wij leveren hardhouten
tuinkasten van eerlijke
producten

Dit is er mogelijk met een hardhouten tuinkast op maat

Waterdichte dakbedekking

Een hardhouten tuinkast krijgt een heel andere uitstraling met de waterdichte dakbedekking die wij bieden. We werken met Plastisol in diverse RAL-kleuren.
Dit is er mogelijk met een hardhouten tuinkast op maat

Extra’s

  • De tuinkast heeft als extra optie een breedvakstelling. Dat zorgt voor meer plankruimte in de tuinkast.
  • De tuinkast kan voorzien worden van een slot.
  • De tuinkast kan voorzien worden van een houtopslag.
  • Indien de tuinkast niet tegen een muur geplaatst kan worden heeft u als optie een Geïmpregneerd Vuren achterwand nodig.

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.