arrow_drop_up arrow_drop_down

Hardhouten Tuinkast

Onze hardhouten tuinkast is een tuinkast met een chique, moderne uitstraling. De kast met schuifdeuren bespaart flinke ruimte in de tuin. Niet alleen hoef je geen rekening te houden met openslaande deuren, door ons interieur naar keuze, passen alle spullen die je kwijt wilt in de kast. Zo geniet je optimaal van jouw heerlijk opgeruimde tuin of balkon.

Hardhout

Het is een duurzame houtsoort die goed bestand is tegen het Nederlandse klimaat. Mede door die duurzaamheid is bangkirai hout uitermate geschikte voor het maken van onze tuinkast. Het hout heeft een luxe en modern karakter en past daardoor in iedere tuin en op alle balkons en dakterrassen.

Afmeting tuinkast

Wij maken tuinkasten op maat. Dit is mogelijk tot een breedte van 375 centimeter en een diepte van 110 centimeter. Wil je de kast niet alleen als opberger gebruiken, maar ook als afscheiding van jouw tuin dan kunnen we twee kasten met elkaar verbinden voor de gewenste lengte.


Voor veel tuinen en balkons creëren we ook de gewenste extra ruimte met een aantal standaard maten:


Diepte x Breedte x Hoogte in cm

  • 70-90-110 x 205 cm
  • 70-90-110 x 290 cm
  • 70-90-110 x 375 cm

Waterdichte dakbedekking

Een hardhouten tuinkast krijgt een heel andere uitstraling met de waterdichte dakbedekking die wij bieden. We werken met plastisolplaat in diverse kleuren.

Extra’s

  • De tuinkast heeft als extra optie een breedvakstelling. Dat zorgt voor meer plankruimte in de tuinkast.
  • De tuinkast kan voorzien worden van een slot.

Een opgeruimde tuin

Breng orde in jouw tuin. Wanneer alles achter de schuifdeuren van jouw tuinkast is opgeborgen zit je een stuk rustiger op jouw ligstoel en organiseer je ontspannen een borreltje met vrienden. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen doen.