Tuinkast met houtopslag

Tuinkast met houtopslag

Een klassieke en natuurlijke uitstraling in de tuin creëer je met onze tuinkast met houtopslag. Achter de gesloten deuren kun je alle tuinspullen kwijt die je niet in het zicht wilt hebben. Rustieke houtblokken stapel je op in het open gedeelte. Dit ziet er niet alleen het hele jaar lang romantisch uit: het haardhout kan zo ook drogen voor een behaaglijk vuurtje in de winter.

Afmeting Tuinkast met Houtopslag

Tuinkast met houtopslag

Wij maken al onze (hard)houten tuinkasten op maat. Dit geldt ook voor de tuinkast met houtopslag. Het houtopslag gedeelte kan als het ware geïntegreerd worden met de Tuinkast. Hierdoor is voor het tuinkast gedeelte een breedte van maximaal 375 centimeter te creëren met daaraan nog het gedeelte voor jouw houtopslag. Deze houtopslag kan links of rechts geplaatst worden. De breedte van de houtopslag kunt u zelf aangeven.

Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm

110 x 205 x 200/210 cm

110 x 290 x 200/210 cm

110 x 375 x 200/210 cm

MAATWERK OP AANVRAAG !!

Tuinkast met houtopslag

Houtsoorten en dakbedekking

Voor de combinatiekast heb je keuze uit alle houtsoorten waarmee wij onze tuinkasten vervaardigen. Afhankelijk van de houtkeuze zijn er ook verschillende manieren van dakbedekking waaronder niet alleen jouw spullen achter de deuren droog liggen, maar ook het hout goed kan drogen.

Extra’s

  • De tuinkast met houtopslag kan achter de deuren worden voorzien van een breedvakstelling. Dat zorgt voor meer plankruimte in de tuinkast.
  • De schuifdeuren kunnen voorzien worden van een slot.

Een opgeruimde tuin

Breng orde in jouw tuin. Wanneer alles achter de schuifdeuren van jouw tuinkast is opgeborgen, geniet je een optimaal van jouw buitenruimte en met de houtopslag in de winter ook van perfect haardhout. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.