arrow_drop_up arrow_drop_down

Tuinkast met houtopslag

Een klassieke en natuurlijke uitstraling in de tuin creëer je met onze tuinkast met houtopslag. Achter de gesloten deuren kun je alle tuinspullen kwijt die je niet in het zicht wilt hebben. Rustieke houtblokken stapel je op in het open gedeelte. Dit ziet er niet alleen het hele jaar lang romantisch uit: het haardhout kan zo ook drogen voor een behaaglijk vuurtje in de winter.

Afmeting tuinkast met houtopslag

tuinkast met houtopslag

Wij maken al onze hardhouten tuinkasten op maat. Dit geldt ook voor de tuinkast met houtopslag. Het open gedeelte kan als het ware tegen de kast aan geplaatst worden. Hierdoor is het een breedte van maximaal 375 centimeter te creëren met daaraan nog het gedeelte voor jouw houtopslag. Voor veel tuinen en balkons creëren we ook de gewenste extra ruimte met een aantal standaard maten:


Diepte x Breedte x Hoogte in cm


  • 70-90-110 x 205 cmTuinkast geschikt voor houtopslag
  • 70-90-110 x 290 cm
  • 70-90-110 x 375 cm

Houtsoorten en dakbedekking

Voor de combinatiekast heb je keuze uit alle houtsoorten waarmee wij onze tuinkasten vervaardigen. Afhankelijk van de houtkeuze zijn er ook verschillende manieren van dakbedekking waaronder niet alleen jouw spullen achter de deuren droog liggen, maar ook het hout goed kan drogen.
tuinkast met houtopslag en breedvakstelling

Extra’s

  • De tuinkast met houtopslag kan achter de deuren worden voorzien van een breedvakstelling. Dat zorgt voor meer plankruimte in de tuinkast.
  • De schuifdeuren kunnen voorzien worden van een slot.

Een opgeruimde tuin

Breng orde in jouw tuin. Wanneer alles achter de schuifdeuren van jouw tuinkast is opgeborgen, geniet je een optimaal van jouw buitenruimte en met de houtopslag in de winter ook van perfect haardhout. Neem contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.