Luxe houten tuinkast van hardhoutentuinkast.nl

Een mooie stadstuin verdient een 

luxe houten tuinkast

Luxe houten tuinkast

Een mooie stadstuin verdient een luxe houten tuinkast. Het unieke aan het ontwerp van Hardhouten Tuinkast zijn de innovatieve schuifdeuren. Deze bieden enorm veel ruimtebesparing. De opbergkasten combineren functionaliteit met design. Elk product is maatwerk. Zo kun je het volledig aanpassen aan jouw persoonlijke wensen: bepaal zelf de juiste indeling, het soort hout en de afmetingen. We hebben ruim de keuze uit verschillende soorten duurzaam hout dat bestand is tegen alle weersinvloeden, waterdicht en volledig onderhoudsvrij. Eventueel worden de kasten geleverd met een stevig slot. Zo weet je zeker dat jouw producten veilig en droog staan.
hardhoutentuinkast hout

De voordelen van een houten tuinkast met schuifdeuren

Luxe houten tuinkast van hardhoutentuinkast.nl
  • Het biedt veel extra opbergruimte in de tuin of op het dakterras
  • Door de schuifdeuren houd je veel maximaal ruimte over voor een tuinset of andere invulling
  • Lelijk zaken zoals kliko’s, fietsen en grasmaaiers zijn op een mooie manier weggewerkt
  • De spullen in de kast zoals barbecues of fietsen roesten niet zoals buiten de kast
  • De kast is waterdicht en duurzaam
  • Het innovatieve design van de houten tuinkast biedt een unieke eyecatcher


"We ontwikkelden een innovatief en duurzaam product dat enorm veel ruimte biedt. Ook in de kleinste tuinen.” - Bob Hartholt.

Ik heb interesse!

Klik op onderstaande knop om een offerte aan te vragen.


Iedere houten tuinkast op maat gemaakt

De houten tuinkast gebruik je voor uiteenlopende doelen. Zo berg je er eenvoudig al het tuingereedschap, tuinkussens, bladblazer en grasmaaier droog en veilig in op, werk je kliko's er keurig in weg en nemen fietsen niet langer ruimte in beslag in jouw tuin. Om deze spullen allemaal optimaal weg te werken, wordt iedere kast op maat gemaakt. Het is mogelijk om er stellages in te verwerken, ophangsystemen te gebruiken of er planken in te hangen.

Het beste materiaal

Harthouten Tuinkast werkt met de beste materialen. We gebruiken duurzaam hardhout afkomstig van FSC gecertificeerde leveranciers. Daarmee gaat een kast wel 20 jaar mee in weer en wind. De kasten voor buiten worden voorzien van goede materialen voor de dakbedekking en ook daarin heb je keuze. Wanneer je kiest voor een slot dan zullen we die inbouwen.

Houten tuinkast: Kleine tuin, optimale ruimte

Luxe houten tuinkast van hardhoutentuinkast.nl

Deze mensen gingen je voor:

“We hebben zeer vakkundig advies gekregen!”

Wij hebben een combi kast laten maken, en zijn daar heel erg blij mee. We zijn goed geholpen met de samenstelling, welke materialen etc. Zeer vakkundig advies gekregen. Het wordt precies zoals op de site en zeer mooi afgewerkt. Alles in een dag gemonteerd. niet goedkoop, maar zeker de mooiste opbergmogelijkheid in je tuin!


Fam. Veldink-Stokman

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen?

Neem dan contact op via onderstaande button, of vraag direct een offerte aan.