Western Red Cedar Tuinkast

De Western Red Cedar Tuinkast

De Western Red Cedar Tuinkast is een Tuinkast met een natuurlijke en chique uitstraling. Western Red Cedar hout staat bekend om de wonderlijke kleurvariaties. Uiteenlopend van geelbruin, rozebruin, zalmkeurig en chocoladebruin. Deze combinatie aan kleuren geven de kast een speels uiterlijk en hierdoor komt hij goed tot zijn recht in ieder seizoen. Zonder behandeling, vervagen de kleuren binnen korte tijd echter naar stoer egaalgrijs.

Productbeschrijving Western Red Cedar Tuinkast

Western Red Cedar Tuinkast

Onze Tuinkasten worden standaard geleverd met een schuifdeursysteem. Deze bestaan uit stalen frames die afgemonteerd worden met planken. Western Red Cedar is een Noord-Amerikaans naaldhoutsoort met een natuurlijke duurzaamheid (Klasse 2). Dit wil zeggen dat de Tuinkast jarenlang meegaat. Net als onze andere opbergkasten kun je deze cederhouten Tuinkast op maat bestellen. Daarnaast hebben we een aantal standaard mogelijkheden.


Diepte x Breedte x Hoogte voorkant/achterkant in cm

  • 110 x 205 x 200/210 cm
  • 110 x 290 x 200/210 cm
  • 110 x 375 x 200/210 cm
  • MAATWERK OP AANVRAAG !
hardhoutentuinkast hout

Dakbedekking

Western Red Cedar Tuinkast

De keuze van een dakbedekking heeft grote invloed op de uitstraling van de kast in jouw tuin. We hebben alvast wat materialen gekozen die goed bij cederhout passen.

  • Voor een lessenaarsdak is Plastisol zeer geschikt. Verkrijgbaar in vele RAL kleuren waaronder 9006 Zinkkleur, 7016 Antracietkleur of 7021 Zwart.
  • Voor op een Plat dak verwerken wij EPDM.
Western Red Cedar Tuinkast

Kies het interieur

Afhankelijk van de spullen die je kwijt wilt in de kast bieden wij verschillende mogelijkheden voor het interieur van de tuinkast. Zo kan hij voorzien worden van een breedvakstelling. Dat zorgt voor meerdere niveau’s in de tuinkast en zo ontstaat er ruimte die optimaal benut kan worden. Ter beveiliging kunnen we de tuinkast van een slot voorzien.

Tuinkast op maat

Berg al jouw spullen droog en ook veilig op. We kunnen de tuinkast voorzien van ingebouwde sloten. Zien wat er allemaal mogelijk is? Klik op de knop hieronder om naar de configurator te gaan.